Asocijacija na tetovaze do prije nekih desetaj godina su bile one sto su pravljene za vrijeme vojnog roka, pa recimo pise na njima JNA (Jugoslovenska Narodna Armija) pa datum kada se sluzila vojska...ili neka gola zena isl. Sada je toga sve vise,posebno zadnjih nekoliko godina pa me zanima sta mislite o tetovazama, da li ih imate, koje vrste tetovaza volite, ako ih imate, recite nam gdje...i jedno od najvaznijih pitanja sto se njih tice je da li ste se ikada pokajali sto ih imate.
Ja licno ne volim tetovaze. E sada ne smeta mi da vidim tako neku lijepu na finom mjestu isl...ali sebe ne volim da kitim njima...
Uh, ja ih volim samo ako su sa ukusom odradjene Ne volim preterano puno, po celom telu...to mi je degutantno.
Ja nemam 'tetku' ali nije iskljuceno da cu je uskoro opraviti...tribal verovatno neki, ili neki zakukuljeni/zamumuljeni znak, slovo A gde....e potrazicu ovu anketu kad je uradim
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
ja volim tetovaze ali sam alergicna na tintu sto se koriste za njih.
tako da ja nemogu da je stavim al da mogu bila bi bogami jedna a mozda i dvije.
negdje na vidnom i nevidnom mjestu.recimo ja mislim da na dupe je isfurana vise .resimo na vrat ali pozada na ledjnoj strani.ili ispod pupka malo nize .
hmmm ja sam glasala za ne... ali ne na sebi
na muskim tijelima rrrrrrrr obozavam, samo da nebude na grudima.... moze i na ledjima i na rukama i na vratu i nogi i stomaku, al grudi nikako, to mi se gadi
ja sam licno htela da si dam andjela na stomak ali malog,
al se bojim bockanja hehe
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
imam na sebi jednu malu ... inace sam za samo da se zna mera koliko i gde na koje mesto ...
__________________ I am thinking of you In my sleepless solitude tonight If it's wrong to love you Then my heart just won't let me be right 'Cause I'm drowned in you And I won't pull through Without you by my side
nista ne fali, samo dok su tetovazice lijepe i estetsko uradnjene
mozda bi i ja imala neku da sam malo "manja"" i da se ne bojim
svidja mi se recimo Selmina (Bajrami) preko ledja ono...zenska ima tijelo ...sto jest jest ... na njoj sve stoji
Eeeee samo da javim, znam sta cu tetovirati To mi bolja polovina nasla...mmm kako je lep tatoo, videcete... Jos se nisam odlucila gde, dal zglob na nozi ili rame, ali svakako da cu u sto skorije vreme to uraditi heheheh...cekam da mi prodju ove guzve i etooo
__________________ Idi sutra kod kostinog caleta on ce da bude kod Jovceta, pa ga pitaj jel moze da kaze Jovcetu
da ode do Slobodana Cokala da Cokalo pozove ristu da pita dal ima Borko Mirkovic daske za solovanje, koje su bile
kod boneta sudije pre dva meseca kad mu Ljuba Drlja dovezo od Muse sa traktor od laze Burgije. Vidi dal ima pa mi
javi a ako slucajno ne moze da se nadje pitacemo Zvonka komsiju pa od njegovog zeta kum on mora da ima to sto
nam treba.