Vidi pojedinacne postove
Staro 08-03-2010, 22:58   #1 (permalink)
plavusa
Domaćin

plavusa Avatar

Status: Moderator
S nama od: Jul 2005
Godine: 25
Standardno Sredite garderobu pred prolecnu sezonu

Odlazak zimske, a očekivanje nove, prolećne sezone idealno je vreme da se pozabavite ormanom i izborom šta ostaje, a šta bacate od svoje garderobe. Savetujemo vam pet taktičnih poteza kako da se što laške i bezbolanije otarasite suvišnih stvari.

Korak 1: Organizujte se
Pripremite se. Kupite špenadle za pomeranje dužine nogavica ili suknji, pošto ćete tako od mnogih modnih promašaja napraviti poželjnu kombinaciju. Nabavite nove vešalice, najbolje gde ih nekoliko visi u nizu za pantalone i haljine.

Korak 2: Sredite veš
Poseban odeljak u ormanu svade dame je rezervisan za veš. Sredite gaćice, brushaltere, čarape, haltere, podvezice… Oslobodite se svega što je istegnuto, iskrzano ili čak i pocepano. Otarasite se svega što niste nosili više od dve nedelje. Tako ćete uvek na raspolaganju imati samo ono što je zaista nosivo.

Korak 3: Budite sami
Najbolje je da ormane „pretresete“sami. Eventualno pozovite neku surovu iskrenu prijateljicu koja će vam pomoći da se otarasite neadekvatne odeće. Probajte sve što zateknete, a nemojte da se isrpljujete previše. Izdvojte najviše tri sata za ovaj posao. Ne morate odmah nešto da bacite . Stavite sa strane, pa probajte kasnije. Najvažnije je da rešite svega što vam je malo ili veliko.

Korak 4: Sortirajte viškove
Svaka žena u ormanu ima nekoliko savršenih haljina, ali za neku drugu figuru. Neka one budu prve na spisku za odstranjivanje. Poklonite ih u dobrotvorne ili ih prodajte. Ostavite, ipak, i za sebe neki elegantan komad.

Korak 5: Idite u šoping
Ako u ormanu ostanete bez osnovnih modnih detalja: bele pamučne majice, crne košulje ili omiljenih farmerki, kada sortirate garderobu u ormanu napravite spisak. Ono što ste počistili morate da nadoknadite, pa mudro kupite ono što nedostaje.
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
plavusa je offline   Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here